Защо да изберем Kuvings?

ИНОВАЦИЯТА КЮВИНГС! ЕВОЛЮЦИЯ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Най-добрата сокоизстисквачка на света.

Kuvings Whole Slow Juicer е най-тихата пресоваща, бавнооборотна сокоизстисквачка в България. Независимо дали ще изцеждате твърди зеленчуци като моркови и цвекло, или меки - като домати, цитруси и други, Kuving Whole Slow Juicer прави най-добрите студенопресовани сокове.

 

Правенето на сокове никога не е било толкова приятно.

 

 

 

Патентованата бавно-оборотна пресоваща технология изцежда и извлича сокове, запазвайки всички хранителни вещества.

За по-добър хранителен баланс.

Чрез смесването на различни плодове и зеленчуци, Kuvings уравновесява хранителния дисбаланс в организма, който се причинява от нездравословни храни и неправилен начин на живот. Заредете тялото си с всички необходими хранителни елементи, минерали и ензими.

ПОЛЗАТА ОТ СТУДЕНОПРЕСОВАНИЯ СОК ...

 

Приемането на зеленчуков или плодов сок сутрин е чудесен начин да се заредите с всички необходими витамини и хранителни вещества за деня.

 

Най-полезният фактор при студенопресоващата сокоизстисквачка е начинът, по който тя внимателно пресова плодовете и зеленчуците, за разлика от високоскоростното смилане и сдъвкване. Студеното пресоване помага за запазване на хранителните вещества и ензимите в плодовете и зеленуците непокътнати и живи. Тези ценни ензими превръщат сока в течност, която подпомага храносмилането, помага на тялото да абсорбира хранителните вещества, ефективно увеличава нивата на енергията и имунната защита и може да помогне за излекуване на клетките във вашето тяло - особено когато пиете сокове от зелени зеленчуци!

 

Това означава без никакво разделяне на слоевете във вашия сок.

 

 

 

За контакти

  • homeАкадемия Трендхаус
  • phone+359 879 259 666 (9:30 - 17:30)
  • mailoffice@juice.bg
  • mapул. "П. Зографски" 4, бл. 2, партер

Последвай ни