Защо да изберем Kuvings?

Иновацията Kuvings

Kuvings Whole Slow Juicer C9500 

 

ИНОВАЦИЯТА КЮВИНГС! ЕВОЛЮЦИЯ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Правенето на сокове никога не е било толкова лесно. Новият Kuvings Whole Slow Juicer (с иновативния голям отвор) ще ви спести толкова много време за подготовка и ще приготви чаша пресен сок само за няколко секунди. Сега е по-лесно от всякога да се насладите на чаша свеж, изцяло натурален сок!

 

 

 

 

 

 

 

ПО-ШИРОК ОТВОР

7,5 сантиметровия отвор побира ябълки, домати, портокали, лимони и много други.

Whole Slow Juicer осигурява по-богат и хранителен сок от целите продукти. Тази уникална сокоизтисквачка може да пресова и изцеди цяла ябълка наведнъж, предотвратявайки нежеланата оксидация, която се получава при нарязването на продуктите на по-малки парчета.

Пресния сок позволява на тялото ви да приеме около 4 пъти повече хранителни вещества, отколкото при изяждането на цял плод.

 

 

 

Защо е важно да пием сок?

За много хора употребата на плодови сокове е част от по-здравословния начин на живот. Широко разпространено е мнението, че сокът е натурален и полезен продукт, който може да се консумира без ограничение.

Какво обаче пием в действителност - сокове, нектари или смесица от двете? Ако трябва да бъдем обективни, то трябва да отбележим, че всичко, което се продава в кутии не е точно натурален сок, независимо какво пише на опаковката. И натуралния сок, и нектарът в действителност не са нищо повече от плодова напитка, която не съдържа почти никакви полезни съставки.

Натуралния сок в кутия се отличава от нектара по съдържанието си на натурални компоненти, като например плодово пюре. Съдържанието му в сока трябва да бъде минимум 70%, а в нектара – поне 30%. Останалото съдържимо е вода, захар и консерванти.

 

 

В търсене на витамини

 

Всички пакетирани или бутилирани сокове и нектари задължително преминават през термична обработка. А както е известно, дори и най-кратката термична обработка подлага на окисление и разрушава полезните вещества.

Колкото по-дълго се обработват продуктите, толкова по-малко витамини остават. Все пак натуралните сокове съдържат известно, макар и минимално количество витамини.

Полезните качества на прясно изцедения плодов сок също намаляват с времето, в резултат от взаимодействието му с кислорода. Затова, ако искаме да извлечем максимална полза, той трябва да се изпива до 15 мин. след приготвянето.

 

 

Кои сокове са най-полезни?

Натуралните прясно приготвени сокове се усвояват много бързо – за 15-30 минути, а това спомага за разтоварване на органите на храносмилателната система. Прясно изцедения сок може да се приготви от всякакви плодове. Естествено най-полезни са плодовете, отглеждани в географска област, в която живеем.

Сокът от моркови се смята за най-полезния от зеленчуковите сокове. Той е богат на витамини, тонизира организма и подобрява работата на бъбреците и храносмилателната система.

Сокът от ябълки също се нарежда на челни позиции по полезност. Редовната му употреба пречиства организма и подобрява функцията на бъбреците.

Комбинацията от различни плодове повишават качествената стойност на сока. Диетолозите препоръчват някои съчетания на плодове и зеленчуци, които са особено полезни при някои здравословни проблеми. Така например сока от моркови много добре се съчетава на вкус с ябълка и портокал, а освен това е много богат на витамини.

 

Какви количества сокове да пием?

Не употребявайте „ударни дози” от сокове, тъй като това може да доведе до нарушения в работата на стомашно-чревния тракт. Прясно изцедените сокове съдържат голямо количество биологически активни вещества, в това число такива, които предизвикват разхлабителен ефект и спомагат за образуването на стомашни киселини.

Употребата на големи количества сокове може да доведе до алергия, затова избягвайте да пиете повече от 200 мл дневно.

 

 

 

Защо да изберем Kuvings?

ИНОВАЦИЯТА КЮВИНГС! ЕВОЛЮЦИЯ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Най-добрата сокоизстисквачка на света.

Kuvings Whole Slow Juicer е най-тихата пресоваща, бавнооборотна сокоизстисквачка в България. Независимо дали ще изцеждате твърди зеленчуци като моркови и цвекло, или меки - като домати, цитруси и други, Kuving Whole Slow Juicer прави най-добрите студенопресовани сокове.

 

Правенето на сокове никога не е било толкова приятно.

 

 

 

Патентованата бавно-оборотна пресоваща технология изцежда и извлича сокове, запазвайки всички хранителни вещества.

За по-добър хранителен баланс.

Чрез смесването на различни плодове и зеленчуци, Kuvings уравновесява хранителния дисбаланс в организма, който се причинява от нездравословни храни и неправилен начин на живот. Заредете тялото си с всички необходими хранителни елементи, минерали и ензими.

ПОЛЗАТА ОТ СТУДЕНОПРЕСОВАНИЯ СОК ...

 

Приемането на зеленчуков или плодов сок сутрин е чудесен начин да се заредите с всички необходими витамини и хранителни вещества за деня.

 

Най-полезният фактор при студенопресоващата сокоизстисквачка е начинът, по който тя внимателно пресова плодовете и зеленчуците, за разлика от високоскоростното смилане и сдъвкване. Студеното пресоване помага за запазване на хранителните вещества и ензимите в плодовете и зеленуците непокътнати и живи. Тези ценни ензими превръщат сока в течност, която подпомага храносмилането, помага на тялото да абсорбира хранителните вещества, ефективно увеличава нивата на енергията и имунната защита и може да помогне за излекуване на клетките във вашето тяло - особено когато пиете сокове от зелени зеленчуци!

 

Това означава без никакво разделяне на слоевете във вашия сок.

 

 

 

За контакти

  • homeАкадемия Трендхаус
  • phone+359 879 259 666 (9:30 - 17:30)
  • mailoffice@juice.bg
  • mapул. "П. Зографски" 4, бл. 2, партер

Последвай ни