Кетчуп

За предпочитане е да се използват пресни домати за приготвянето на кетчуп. Моля не съхранявайте кетчупа в хладилник по-дълго от месец.

 

Измийте и нарежете доматите, а после ги поставете в отвора на уреда и изцедете. Смесете малко количество от сока с една лъжица нишесте и разбъркайте добре. Останалия доматен сок разбъркайте със смления дафинов лист и сварете, докато придобие вид на супа. Сега сипете оцета, солта и меда. На края сипете бъркайки останалия сок смесен с нишестето и оставете да изстине. Сипете в подходящи съдове с капак и съхранявайте в хладилник.

Продукти:

домати 4бр.

лук 1/2 глава

смлян дафинов лист

оцет

мед

нишесте

сол

Още в тази категория: « Гаспачо Царевична супа »

За контакти

  • homeАкадемия Трендхаус
  • phone+359 879 259 666 (9:30 - 17:30)
  • mailoffice@juice.bg
  • mapул. "П. Зографски" 4, бл. 2, партер

Последвай ни