За нас


 

Nuc Electronics Co. Ltd е водеща компания специализирана в производството на електроуреди с марката Kuvings


 

Кои сме ние?

NUC Electronics предлага на пазара своята продуктова палитра под марката Kuvings. Клиентите на фирмата предпочитат продуктите заради тяхното качество, удобство за работа и иновативен дизайн! Със своите над 330 патента и постоянна разработка на нови продукти с впечатляващ дизайн и технология, световноизвестната марка Kuvings е обичана от "здравословните" домове по цял свят.

 

 

Ние сме изключителен дистрибутор на всички продукти под марката Kuvings за България. Нашите специалисти притежават богат опит в предлагането на кухненски уреди и домакинско оборудване. Ние се стараем да бъдем винаги в контакт с нашите клиенти, като демонстрираме на живо предлаганите от нас продукти на постоянните ни демонстрационни щандове, както и на всички специализирани изложения в страната

 

 

Философията ни е да бъдем не само добри търговци, но и основен източник на нови идеи, информация и здравословни рецепти за всички, които са част от голямото семейство на Kuvings.

 

Kuvings Клуб

 

Милионите семейства по цял свят живеещи здравословно с Kuvings са в постоянна връзка със своите локални дистрибутори.

 

Ние гарантираме за високото качество на нашите продукти, като осигуряваме както гаранционно и следгаранционно обслужване, така и постоянно обогатяване на рецептурника с нови кулинарни идеи от цял свят.

 

Живият сок на Kuvings, направен от нашите професионалисти, може да опитате на специализираните изложения в страната и на постоянните ни демонстрационни щандове.

Добре дошли в клуба на Kuvings!

 

 

 

 

За контакти

  • homeАкадемия Трендхаус
  • phone+359 879 259 666 (9:30 - 17:30)
  • mailoffice@juice.bg
  • mapул. "П. Зографски" 4, бл. 2, партер

Последвай ни